ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

bannerabout

Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Ο Δημήτριος Καλτσας τελειόφοιτος σχεδίου και μηχανολογίας με ζήλο και μεράκι για το ξύλο αποφάσισε πριν από 25 έτη να ασχοληθεί με το είδος. Το πέρασμα του χρόνου και η κατάλληλη προϋπηρεσία του έδωσαν την ανάλογη εμπειρία ώστε σήμερα σε συνεργασία με το μικρότερο αδελφό του Βασίλη Καλτσά επίσης τελειόφοιτο τεχνικής σχολής να έχει κατακτήσει το κόσμο του ξύλου.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
Η εταιρία μας με διακριτικό τίτλο : BDK Βασίλης & Δημήτρης καλτσάς ο.ε. είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη πείρα που στόχο έχει τη κάλυψη ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η αμεσότητα και η φιλική συνεργασία είναι αυτά που μας βοηθούν ώστε να έχουμε άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Λαμβάνοντας υπόψιν το γούστο και τη γνώμη σας θα βάζουμε πάντα το καλύτερο εαυτό μας για να φτιάξετε αυτό που ονειρευτήκατε.

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Η BDK αναλαμβανει τη κατασκευή παντός είδους έργου σχετικά με το ξύλο , όπως : έπιπλα κουζίνας , μπάνιου, δωματίων , ντουλάπες και όλες τις ειδικές κατασκευές που αφορούν τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικόν χώρων.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ BDK
Το πρώτο βήμα είναι η σχεδίαση με βάση το χώρο και τη καλύτερη εξοικονόμηση του. Σεβόμενοι τις ανάγκες και το γούστο σας προχωράμε με την βοήθεια έμπειρων διακοσμητών και αρχιτεκτόνων στη τελειοποίηση της κατασκευής όπου εσείς επιθυμείτε . Σκοπός μας είναι να καλύψουμε όλες τις λειτουργικές και αισθητικές σας ανάγκες έχοντας ως γνώμονα τη προσωπική σας πινελιά . Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο μέσα από τη δική σας συνεργασία και τη δική μας πείρα.